Je wilt je bruiloft vieren in een prachtige Toscaanse omgeving ? Trouwen in een statige renaissance villa?

In een prachtig middeleeuws gemeentelijke Palazzo, of in een romantisch familiekerkje ?

Met z'n tweetjes of met alle gasten verblijven op een landgoed, in een kasteel of in een romantisch appartement ? Je kunt zelf kiezen !

Mail ons maar en we gaan het voor je regelen.

 

 Trouwen in Toscane

 

Mijn Hemel Vakantievilla's organiseert samen met De Italiaanse Bruiloft volledig verzorgde bruiloftsvakanties in Italië. Mijn Hemel Vakantievilla's regelt de accommodaties en De Italiaanse Bruiloft de organisatie van uw bruiloft.

 

Je kunt kiezen uit een uitgebreid scala aan mogelijkheden, variërend van een korte bruiloftsvakantie in besloten kring tot een uitgebreid bruiloftsfestijn voor een gezelschap tot zo'n 100 personen. Ook een romantische huwelijkstrip met z'n tweetjes behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Je kunt het bruiloftsfeest zelf samenstellen waarbij je gebruik kan maken van de bijna onbegrensde mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Je bruiloftsvakantie vindt plaats op een prachtige, nauwkeurig geselecteerde locatie, variërend van kleine plattelandshotelletjes tot voormalige kloosters, palazzo's en de meest luxueus denkbare villa's.

De laatste tijd trouwen er steeds meer stelletjes symbolisch in Italë, dus niet voor de wet. Het voordeel is dat je dan in de tuin van het landgoed kunt trouwen, helemaal op je eigen manier met je eigen invulling van de ceremonie.

 

Locaties

Alle locaties bevatten de typisch Italiaanse klasse door de aanwezigheid van bijvoorbeeld verkoelende zwembaden, feeërieke binnentuinen omgeven door eeuwenoude cipressen, adembenemende uitzichten en de meest fantastische cultuursteden in de nabijheid, waardoor u op een heel bijzondere wijze een uniek bruiloftsfeest kunt beleven.

Aanstaande bruidsparen kunnen hun huwelijksdag/weekend helemaal zelf inplannen, vaak willen ze graag wat hulp/begeleiding/tips van onze kant. We zetten dan samen zo’n weekend in elkaar. Het gezamenlijk buiten lunchen of dineren is het hoogtepunt van het weekend. Heerlijk onder de olijfbomen, naast het zwembad en van elkaars gezelschap genieten.

 

Onze voordelen

Voordelen van het inschakelen van ons: ‘Het is eigenlijk ondoenlijk om je huwelijk in Italie te organiseren als je de taal niet spreekt. Bijna geen enkele kapper/bloemist, ambtenaar spreekt Engels.

Het kost ook heel veel tijd om alles goed geregeld te krijgen. Alles loopt gesmeerd op de huwelijksdag zelf maar voordat het zover is is er heel veel energie in gaan zitten. Dit geldt voornamelijk voor het antwoord krijgen van de Italianen zelf. Het duurt vaak heel lang en je moet heel veel tijd en geduld hebben om uiteindelijk een overeenkomst te hebben. Als dit eenmaal voor elkaar is dan is het ook in orde. Zeker in deze tijd met mensen die alletwee een drukke baan hebben is het natuurlijk een enorm voordeel als je iemand hebt die dit voor je regelt'.

 

Bruiloft op maat !

Als je een voorstel op maat wilt ontvangen of wilt weten wat de mogelijkheden zijn zouden wij graag enkele gegevens van je ontvangen zoals: om hoeveel personen het ongeveer zou gaan, om welk gebied, welke periode, etc. Als je deze gegevens per e-mail aan ons doorstuurt ontvangt je binnen enkele dagen een voorstel van ons. We proberen altijd een locatie te vinden die qua sfeer, budget en aantal personen bij de groep past.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.