• I-TOS-COR-051

  Agriturismo Villa Il Giardino di Diana / 12 personen

   

  Ultiem genieten: in onze nieuwe parel bij Cortona: een fijn familiehuis bestaande uit 2 appartementen met eigen privacy, perfect verzorgd tot in elk detail ! Vakantie op vijfsterren niveau !

  12+3

 • I-TOS-COR-001

  Casa I Cappuccini / 4 personen

  Prachtig appartement gelegen in een vrijstaande villa, met panoramisch uitzicht op Cortona en de Chiana vallei. Op 4 km van Cortona.

   

 • I-MAR-040

  Casa La Luna / 10 personen

  Nieuw ! Mooie moderne en ruime privé vakantievilla in Le Marche  voor maximaal 10 personen! Ligging: Force (op 30 minuten van hoofdstad Ascoli Piceno).

 • I-UMB-0181

  I Casali del Moraiolo - Villa Moraiolo / 10 personen

  I Casali del Moraiolo  zijn 3 vrijstaande villa’s op één landgoed: 2 grote huizen met elk een eigen zwembad en een kleiner huis met jacuzzi.

  Ligging: op een half uur ten zuiden van Perugia (bij Todi, Spello, Spoleto, Assisië). Zie voor de andere villa's "Villa Roseto".   

  Nu met 10% korting op de periode tot 31/8/2019.

 • I-UMB-0191

  I Casali del Moraiolo - Villa Roseto - Huisje Nocino / 10 personen

  I Casali del Moraiolo zijn 3 vrijstaande villa’s op één landgoed: de twee grote huizen hebben elk een eigen zwembad en het kleinere huis heeft jacuzzi. Ligging: op een half uur ten zuiden van Perugia (bij Todi, Spello, Spoleto, Assisië). Zie voor de andere villa "Villa Moraiolo". 
  Nu met 10% korting op de periode tot 31/8/2019.

  Villa Roseto is voor 10+5  Huisje Nocino is voor  4+2

 • I-TOS-COR-059

  La Casa di Lucia / 4 personen

  Zeer luxe appartement, gelegen in het centrum van het middeleeuwse stadje Cortona. Alles bij de hand op loopafstand !

 • I-TOS-COR-060

  Villa Ancano / 9 personen

  Onze nieuwe droomlocatie: Villa Ancano, een super mooie villa, gelegen in de groene heuvels van de Valdichiana. Ligging: Lucignano.

 • I-TOS-COR-008A

  Villa Fontocchio / 10 personen

  Deze prachtige villa was vroeger een molen waar olijfolie werd gemaakt. De restanten van die molen kunt u nog zien in de vloer van de woonkamer. Op 3 km van Cortona.

  10+7

 • I-UMB-012

  Villa Gosparini / 14 personen

  Ideaal familiehuis op de grens van Umbrie en Toscane met fantastisch uitzicht over het Trasimeense meer. Ligging: Tuoro sul Trasimeno.

  14+4

 • I-TOS-SIE-032

  Villa La Palazzina / 28 personen

  Top Trouwlocatie: Villa La Palazzina ! Maar ook voor andere gelegenheden dan een huwelijksfeest. Ligging: bij Radicofani in het betoverende landschap van de Val d' Orcia, ten zuiden van Siena !

  Nu met korting voor laag- en middenseizoen !!

 • I-TOS-COR-050

  Villa La Rugantina / 14 personen

   

  Luxe en comfortabele villa, op een kwartier rijden van Cortona. Heel mooi terras met pizza- houtoven voor vele gezellige uurtjes buiten. Deze prachtige villa biedt onderdak aan 10 of 14 personen.

 • I-TOS-COR-058

  Villa Rosachiara / 10 personen

  Villa Rosachiara is nieuw in ons programma. Prachtige villa op loopafstand van het centrum van Cortona. Spectaculair uitzicht over een deel van het Trasimeense Meer.

  Ideaal voor 2 families. 10 personen

 • I-TOS-COR-015

  Villa I Pagliai / 4 appartementen / 20+5 personen

  Villa I Pagliai bestaat uit twee zeer smaakvol ingerichte boerenhuizen, onderverdeeld in vier appartementen. Toplocatie op 8km van Cortona !

 • I-TOS-FLO-021

  Villa La Torre / 4 appartementen / 22+1 personen

  Nieuw !!!  Fantastische appartementen, nieuw en luxe, panoramische positie en hele aardige eigenaren. Florence op 20 km.

 • I-TOS-AR-009

  Agriturismo Poggio Cennina / 10 appartementen / 66 personen

  Een van de eigenaren van deze accommodatie is niemand minder dan de oud-profvoetballer Paolo Rossi! Superplek midden tussen de wijngaarden. Met 10 appartementen, 3 villa's en 4 hotelkamers. Ligging: Bucine (bij Arezzo).

 • I-TOS-COR-046

  Borgo Syrah / 12 appartementen / 50 personen

  NIEUW !! Borgo Syrah is een luxe landgoed ! Waar ze heerlijke wijnen produceren ! Ligging: Cortona 10 minuten rijden. Alle appartementen hebben het woongedeelte op de begane grond en een grote privé tuin.

Toon minder
Toon meer

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com