Het Gardameer is het grootste meer van Italië. Met diepblauw water, gezellige stadjes en dorpen en mooie natuur, is dit een heerlijke vakantieplek. Wij zijn zelf verliefd op de zuid-west zijde van het meer, waar de plaatsen Sirmione, Peschiera, Salò en Desenzano onze favorieten zijn. Ook de mooie stad Verona is zeker een bezoek waard.

Veilig op reis met de auto? Vanuit Nederland is het gemiddeld 1.150 km richting het Gardameer. Overweegt u om te vliegen? Transavia biedt een vliegroute aan van Amsterdam Schiphol naar Verona, de vluchttijd is 1 uur en 40 minuten.

Voor de meest actuele informatie over Italië, vakantie en COVID-19 kunt u de volgende pagina raadplegen: https://www.mijn-hemel.nl/nl/mijn-hemel-covid-19 

 

Tip: Residence Onda Blu

Perfect gelegen aan het Gardameer, vlakbij het leuke plaatsje Manerba del Garda.

 

Residence Onda Blu is een vakantiepark waar u zich gelijk thuis voelt. U kunt hier logeren in een appartement of luxe stacaravan van waar u vanaf het terras een prachtig uitzicht heeft over het meer. De 64 appartementen van het resort hebben verschillende groottes, ze zijn erg comfortabel, modern en elegant ingericht en beschikken over een woongedeelte met keuken, bedbank, tv, badkamer met douchecabine, en 1 of 2 slaapkamers.

Het vakantiepark beschikt over een groot zwembad, een strand-loungebar aan het meer (!), restaurant, aanlegboei voor eigen boot en openbaar strandje met ligbedden. 

Dit jaar naar dit prachtige vakantiepark? Neem contact met ons op; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tip: Vakantiepark Karina

Een pareltje in ons aanbod, heerlijk relaxen!

 

Vakantiepark Karina is een prachtige locatie, gelegen op een steenworp afstand van het centrum van het pittoreske stadje Moniga del Garda en op ongeveer 500 meter van het meer. Moniga ligt op een rustige, panoramische en zonnige plek en is ideaal voor wie van de regionale gerechten en wijnen wil genieten, zoals de Chiaretto wijn en de olijfolie.
 
Karina bestaat uit 39 wooneenheden (14 twee kamerappartementen, 24 drie kamerappartementen en een vrijstaand huisje). Alle eenheden zijn met zorg en op elegante wijze ingericht en de chalet heeft twee verdiepingen en een privétuin.

De gasten hebben de beschikking over een zwembad voor volwassenen en kinderen, een speeltuin, tafeltennis, een fitnessruimte, een bar en een minimarkt. Tevens is er een overdekte speelruimte voor kinderen met televisie en elektronische spelletjes. Verder beschikt het vakantiepark over kluisjes bij de receptie, gratis Wifi en een privé parkeerplaats binnen het complex.
 
Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en prijzen; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.