Online verzekeren bij de Europeesche

Reis– & annuleringsverzekering nu zelf online afsluiten!

Uw vakantie is geboekt en u wilt er dan ook onbezorgd van genieten. Daarom zijn er reis-en annuleringsverzekeringen. Een reisverzekering voor als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

U dient deze verzekering binnen 7 dagen vanaf de factuurdatum af te sluiten.

Als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat, kunt u kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Hiermee regelt u gemakkelijk en in één keer de ideale verzekering voor iedere vakantie. En eenmaal afgesloten, hoeft u er nooit meer over na te denken; gemakkelijk toch? Bovendien kunt u met een doorlopende verzekering heel wat besparen op de premie.

Wij hebben gekozen voor de verzekeringen van Europeesche verzekeringen, al jaren de “nummer 1” reisverzekeraar bij uitstek.

U kunt zelf online uw verzekering afsluiten, klik hieronder op de verzekering van uw keuze. Er wordt een nieuw venster geopend met het verzekeringsformulier.

Aflopende reisverzekering

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die u verwacht. Dan is het prettig als u kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De kortlopende reisverzekering van de Europeesche is er voor elke vakantie en elke reis. En dankzij alle extra’s bepaalt u zelf wat u wel en niet verzekert.

Aflopende Reisverzekering Online Afsluiten
 

Aflopende Annuleringsverzekering

Als u een reis noodgedwongen moet afbreken, uitstellen of annuleren dan kunt u een beroep doen op de aflopende annuleringsverzekering van de Europeesche. Er zijn 2 soorten: kortlopende annuleringsverzekering en allrisk annuleringsverze- kering. Bij deze laatste mag u zelf bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert. U krijgt dan 75% van uw kosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

Aflopende Annuleringsverzekering Online Afsluiten

 

Bekijk de voorwaarden per verzekering