Het is u vast niet ontgaan, dat het jubileumseizoen van 'Wie is de Mol?' zich in 2020 in Toscane afspeelt. 

Het avontuur begint in Val d'Orcia, een streek in Midden-Italië. Een heuvellandschap ten zuiden van Siena, met op de toppen pittoreske dorpjes, Middeleeuwse kastelen, uitgestrekte wijngaarden en cipressen maken het een geliefd landschap voor beroemde kunstenaars. 

Mijn Hemel heeft de mooiste plekjes in Toscane voor u op een rijtje gezet en een selectie voor u gemaakt van deze schitterende locaties en vakantiewoningen die u bij Mijn Hemel kunt boeken.

 

Aflevering 2: Val d'Orcia

Het betoverende heuvellandschap

 

De tweede aflevering was in het betoverende heuvellandschap van Val d’Orcia. De prachtige Villa La Palazinna ligt bij Radicofani, waar de cipressen nog verder dan de hemel lijken te reiken.

Villa La Palazzina dateert uit de 2e helft van de 18e eeuw, toen het een jachtverblijf was. De villa ligt op een hoogte van 580m en heeft een prachtig uitzicht naar de heuvels en dalen rondom.

Bezoek Villa La Palazinna op onze website: https://www.mijn-hemel.nl/nl/detail-villa-appartement/520-villa-la-palazzina

 

 

Aflevering 3: Pitigliano 

Middeleeuws dorpje in de Maremma

 

De tweede opdracht in de derde aflevering van WIDM speelde zich af in het mooie tufsteenstadje Pitigliano.

Het middeleeuwse dorpje ligt in De Maremma, waar ook het prachtige Guadelupe Tuscany Resort is.

Op deze residence kunt u heerlijk ontspannen op de echte Toscaanse wijze. Het is geheel gerestaureerd en de 16 appartementen zijn in landelijke stijl en met zeer veel zorg ingericht  en vormen een prima uitvalsbasis voor een strandvakantie. Maar u  kunt  ook prachtige wandelingen maken over de paden met uitzicht op de mooie natuur.

Meer informatie over deze prachtige accommodatie vindt u hier: https://www.mijn-hemel.nl/nl/detail-villa-appartement/347-guadalupe-tuscany-resort


 

Aflevering 4: Florence

Het epicentrum van de Renaissance

 

In de 4e aflevering van WIDM zagen we Ellie, Patrick en Ron als eerste kandidaten voet op Florentijnse bodem zetten.

Op slechts 25km van Florence op een heuveltop in Noord-Toscane ligt Agriturismo Tenuta Cantagallo. De eigenaren van het huis verbouwen hun eigen wijnen en produceren ook grappa’s en olijfolie die elke dinsdagmiddag geproefd kunnen worden.

Bezoek Tenuta Cantagallo op onze website: https://www.mijn-hemel.nl/nl/detail-villa-appartement/335-tenuta-cantagallo


 

Aflevering 5: Pisa

Het beeldschone Piazza dei Miracoli

 

Heeft u ook op het puntje van uw stoel gezeten bij de verrassing die de kandidaten kregen op het Piazza dei Miracoli in Pisa?  

Als u dit plein zelf eens wilt bekijken, verblijf dan bij Agriturismo Il Selvino. Maar een half uurtje vanaf Pisa, elke ochtend verse broodjes service en 1x per week gratis pizza avond!

Bezoek Agriturismo Il Selvino op onze website: https://www.mijn-hemel.nl/nl/detail-villa-appartement/323-agriturismo-il-selvino