Wij staan in deze soms onwerkelijke realiteit, graag stil bij onze versie op de 3 R's: Rust, Ruimte & Relaxen. Juist nu kunt u zich oriënteren op een vakantie naar Italië, voor als het straks weer mogelijk is! Heeft u ook behoefte aan Rust, Ruimte en Relaxen..?

Wij kunnen ons geen betere streek voorstellen waar de rust, ruimte en ontspanning samenkomen als Umbrië, het "groene hart van Italië". De mooiste vakantieadressen in deze centrale, groene streek zetten we voor u op een rij. 

 

 

Ontdek Umbrië!

Wie Umbrië heeft gekozen als vakantiebestemming, reist naar "het groene hart" van Italië. Vele groene bosrijke heuvels en bergen met prachtige uitzichten en veel ruimte, afgewisseld met vruchtbare vlakten met wijn- en olijfgaarden.

Umbrië is rustiger dan Toscane, met zeer idyllische dorpjes en steden, een rijke en levende cultuur en vooral de regio rond het mooie Trasimeense Meer is uitermate geschikt voor een heerlijke en relaxte vakantie in elk jaargetijde. Vanuit hier kun je nog makkelijk een stukje Toscane ontdekken. Siena, Montepulciano, Pienza, Arezzo, Cortona en in Umbrie de steden Perugia, Assisi en Orvieto zijn van hieruit makkelijk te bereiken.

          

 

Rust: Villa Gosparini

Op de grens van Umbrië en Toscane en met een fantastisch uitzicht over het Trasimeense meer, ligt deze fraaie villa.

De villa ligt 600 meter boven zeeniveau in een prachtig en rustgevend landschap, dichtbij het Trasimeense Meer en Tuoro en bij belangrijke Toscaanse en Umbrische steden.

Een verblijf in Villa Gosparini zal in uw herinnering blijven als een verblijf in een zeer prettige villa. Een vakantie met privacy en relax en met spectaculair uitzicht. Tranquillità assoluta, oftewel: ultieme rust!

Bezoek dit huis: https://www.mijn-hemel.nl/nl/detail-villa-appartement/485-villa-gosparini 


U huurt deze privé villa vanaf € 2.000,- per week.

 

Ruimte: Agriturismo La Fonte di Montebuono

Op een half uurtje rijden van Perugia en op 5 kilometer van het Trasimeense Meer, bevindt zich deze verzorgde agriturismo. Zwembad van 14x8 m, met kinderbad, en voor de pizza liefhebbers is er 1 keer per week een Pizza Party!

Je hebt hier alle ruimte om te bewegen en genieten van een vakantie.

De highlights van deze locatie:
  • Heerlijk relaxen in de hangmatten bij het zwembad
  • Prachtig groot zwembad met apart kinderbad 14x8m
  • Speeltuintje aanwezig
  • 5 km van Trasimeense Meer
  • Ligging: Agello (1,2 km)

Via Mijn Hemel boekt u een vrijstaand huisje met ruime kamers én privé terras al vanaf € 580,- per week. Voor meer informatie: https://www.mijn-hemel.nl/nl/detail-villa-appartement/390-agriturismo-la-fonte-di-montebuono
 
 

Relaxen: Borgo Vacanze Panelios

Borgo Vacanze Panelios: gelegen in Umbrië op steenworp afstand van de grens van Toscane. Ideaal voor wie zowel van Toscane en van Umbrië wil genieten! Ligging: Città della Pieve.


De eigenaar Massimiliano is een jonge Italiaan die erg aardig en behulpzaam is. Hij spreekt Engels. Vanaf de appartementen heeft u een prachtig uitzicht op het stadje. Dit is typisch weer zo een plek waarbij de werkelijkheid mooier is dan de foto's. Wie Panelios heeft bezocht komt hier zeker weer terug.

In de verzorgde tuin is uiteraard een zwembad aanwezig. Vanaf dit grote zwembad, maar liefst 20 x 9 meter, heeft u een mooi uitzicht over de omgeving. Relaxen maar!

Bezoek dit huis: https://www.mijn-hemel.nl/nl/detail-villa-appartement/387-borgo-vacanze-panelios

U kunt hier heerlijk vertoeven in een tweekamerappartement vanaf € 530,- per week.