Het Nieuwe Werken: huur een villa of appartement in Italië!

Het Nieuwe Werken is voor velen van ons niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Thuiswerken of werken vanaf een andere locatie is de norm geworden tijdens de pandemie. Uit onderzoek is gebleken dat bijna een vijfde (18%) van de Nederlandse reizigers al overwogen heeft om vanuit een andere bestemming te werken.
 
Daarom is het idee ontstaan om vakantiewoningen "om te toveren" in veilige, rustige en ruime plaatsen waar men comfortabel "thuis" kan werken.
 
Stelt u eens voor: uw nieuwe werkplek is niet uw eigen huis of werkkamer, maar een authentieke villa of typische Toscaanse boerderij omringd door olijfbomen, een eigen tuin met terras en een spectaculair uitzicht. Uiteraard inbegrepen: snelle internetverbinding en geschikte ruimtes om te kunnen werken.

 

 

De voordelen van een Workation in Italië

De verplichting "thuis te moeten werken" kan nu een gunstige gelegenheid worden om zaken te combineren met een aangenaam verblijf in de natuur, op locaties waar u werkuren kunt afwisselen met lange wandelingen.


Tip: Casa del Tramonto

Casa del Tramonto is een prettig verblijf met 3 appartementen, elk voor 2 à 3 personen. Ligging: bij Civitella in Val di Chiana. Tramonto betekent zonsondergang en die is prachtig te bewonderen vanaf de mooie terrassen. Klinkt toch als de perfecte manier om de dag af te sluiten? U kunt de appartementen ook voor long-stay huren!


Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.


Voor het meest actuele reisadvies, adviseren wij u om onze pagina met het Covid-19 beleid te bezoeken.

 

  

 

Wat wij bieden

Wij hebben een selectie van woningen beschikbaar ideaal voor een workation.

Onze accommodaties zijn:
 

  • voorzien van supersnelle én veilige Wi-Fi
  • het gehele jaar te boeken
  • gelegen in de natuur of op het platteland
  • voorzien van rustige werkplekken
     
Aarzel niet om Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.