Trouwen in la bella Italia. Samen genieten van de ultieme dag en van la dolce vita?

U wilt uw bruiloft vieren in een prachtige Toscaanse omgeving? Trouwen in een statige Renaissance villa? In een prachtig Middeleeuws Palazzo, of in een authentiek familiekerkje?

Met z’n tweetjes of met alle gasten verblijven op een landgoed, in een kasteel of in een romantisch appartement? Mijn Hemel regelt het voor u!

 

 

Mijn Hemel vakantievilla’s organiseert volledig verzorgde bruiloftsvakanties in Italië. Als u wilt, kunnen wij u in contact brengen met onze Nederlandstalige wedding-planner.

U kunt kiezen uit een uitgebreid scala aan mogelijkheden, variërend van een korte bruiloftsvakantie in besloten kring tot een uitgebreid bruiloftsfestijn voor een gezelschap tot zo'n 100 personen. Ook een romantische huwelijkstrip met z'n tweetjes behoort uiteraard tot de mogelijkheden. U kunt het bruiloftsfeest zelf samenstellen waarbij u gebruik kunt maken van de bijna onbegrensde mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Uw bruiloftsvakantie vindt plaats op een prachtige, nauwkeurig geselecteerde locatie, variërend van kleine plattelandshotelletjes tot voormalige kloosters, palazzo ‘s en de meest luxueus denkbare villa's.

De laatste tijd trouwen er steeds meer stelletjes symbolisch in Italië, dus niet voor de wet. Dat is dan al in eigen land geregeld. Het voordeel is dat u dan op de locatie (b.v. in de tuin van het landgoed) helemaal op uw eigen manier een invulling aan de ceremonie kunt geven.

Locaties
Alle locaties bevatten de typisch Italiaanse klasse door de aanwezigheid van een heerlijk zwembad, prachtige binnentuinen omgeven door eeuwenoude cipressen, adembenemende uitzichten en de meest fantastische cultuursteden in de nabijheid, waardoor u op een heel bijzondere wijze een uniek bruiloftsfeest kunt beleven.

Aanstaande bruidsparen kunnen hun huwelijksdag/weekend helemaal zelf inplannen, vaak willen ze graag wat hulp/begeleiding/tips van onze kant. We zetten dan samen zo’n weekend in elkaar. Het gezamenlijk buiten lunchen of dineren is het hoogtepunt van het weekend. Heerlijk onder de olijfbomen, naast het zwembad en van elkaars gezelschap genieten.

Inspiratie
Villa Ancona, Toscane
Villa Albizia: https://www.mijn-hemel.nl/nl/detail-villa-appartement/436-villa-albizia 

Onze voordelen
Voordelen van het inschakelen van ons: ‘Het is eigenlijk ondoenlijk om je huwelijk in Italië te organiseren als u de taal niet spreekt. Bijna geen enkele kapper/bloemist, ambtenaar spreekt Engels.

Het kost ook heel veel tijd om alles goed geregeld te krijgen. Alles loopt gesmeerd op de huwelijksdag zelf maar voordat het zover is, is er heel veel energie in gaan zitten. Dit geldt voornamelijk voor het antwoord krijgen van de Italianen zelf. Het duurt vaak heel lang en je moet heel veel tijd en geduld hebben om uiteindelijk een overeenkomst te hebben. Als dit eenmaal voor elkaar is dan is het ook in orde. Zeker in deze tijd met mensen die allebei een drukke baan hebben is het natuurlijk een enorm voordeel als u iemand heeft die dit voor u regelt’.

Bruiloft op maat!
Als u een voorstel op maat wilt ontvangen of wilt weten wat de mogelijkheden zijn, zouden wij graag enkele gegevens van u ontvangen zoals:
- om hoeveel personen het zou gaan,
- om welk gebied,
- het budget,
- welke periode, etc.
Als u deze gegevens per e-mail aan ons doorstuurt, ontvangt u binnen enkele dagen een voorstel van ons. We streven er altijd naar om een locatie te vinden die qua sfeer, budget en aantal personen aan uw wensen voldoet, dan niet overtreft.

Wist u dat u bij Mijn Hemel vakantievilla’s al vanaf € 20.000 uw bruiloftsfeest kunt vieren?
Deze prijsindicatie is gebaseerd op*:
 

-       Verblijfskosten voor 30 personen, met aankomst op vrijdag / en vertrek op zondag

-       Een pizza party op vrijdagavond

-       Op zaterdagochtend trouwen en daarna een verzorgde lunch

-       Het huwelijksdiner op zaterdagavond

-       Een afscheidsbrunch op zondag

-       Trouwceremonie in een pittoresk dorpje of op het landgoed

 

*kosten voor vervoer gasten, oppaskosten voor de kinderen, fotograaf, bloemen en muziek, zijn niet inbegrepen, maar wel te organiseren via ons!

Opmerking:
Bedankt voor uw groeps/huwelijks aanvraag. Ik ga graag voor u op zoek naar de geschikte locatie. Voor het zoekwerk en uitbrengen van de offerte reken ik een aanbetaling van €250 incl BTW. Indien u de reservering bij Mijn Hemel bevestigd, wordt dit bedrag verrekend met de eindfactuur.
Graag verneem ik of ik aan de slag kan gaan met zoeken, dan zal ik een aanbetalingsfactuur opstellen.

Neem contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.