• I-TOS-PI-015

  Fattoria Fibbiano / 8 appartementen / 41 personen

  Dit is weer zo een plek: Alles klopt hier! wat een prachtige stek en zo centraal gelegen, bij Terriciola, een half uur ten zuiden van Pisa. Zwembad 15 x 7 meter ! Leuk weekprogramma !!

 • I-MAR-025

  Agriturismo Castrum / 12 appartementen / 49 personen

  Agriturismo Castrum is een prachtig landgoed, in het zuiden van Le Marche. De zee ligt op 20km afstand. Ligging: vlakbij San Benedetto del Tronto.

 • I-TOS-COR-046

  Borgo Syrah / 12 appartementen / 50 personen

  NIEUW !! Borgo Syrah is een luxe landgoed ! Waar ze heerlijke wijnen produceren ! Ligging: Cortona 10 minuten rijden. Alle appartementen hebben het woongedeelte op de begane grond en een grote privé tuin.

 • I-UMB-021

  Borgo Vacanze Panelios / 16 appartementen

  Borgo Vacanze Panelios - gelegen in Umbrië op steenworp afstand van de grens van Toscane. Ideaal voor wie zowel van Toscane en van Umbrië wil genieten! Ligging: Città della Pieve.

 • I-TOS-LIV-012

  Borgo San Pecoraio / 40 appartementen / 2 - 8 personen

  Borgo San Pecoraio is gelegen boven het plaatsje Riparbella. Aan de horizon ziet u de Toscaanse eilanden Elba en Capraia en heeft u uitzicht op de groene heuvels van het Toscaanse landschap.

 • I-TOS-LIV-036

  Paradu Resort / 382 appartementen

  Prachtig paradijs verscholen tussen de bomen aan de Toscaanse kust. Op 1400 km vanaf Utrecht. Ligging: Donoratico. In het hoogseizoen aankomst ook op woensdag en zondag !

   


Toon minder
Toon meer

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com