Het Nieuwe Werken: huur een villa of appartement in Italië!

Het Nieuwe Werken is voor velen van ons niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Thuiswerken of werken vanaf een andere locatie is de norm geworden tijdens de pandemie. Uit onderzoek is gebleken dat bijna een vijfde (18%) van de Nederlandse reizigers al overwogen heeft om vanuit een andere bestemming te werken.
 
Daarom is het idee ontstaan om vakantiewoningen "om te toveren" in veilige, rustige en ruime plaatsen waar men comfortabel "thuis" kan werken.
 
Stelt u eens voor: uw nieuwe werkplek is niet uw eigen huis of werkkamer, maar een authentieke villa of typische Toscaanse boerderij omringd door olijfbomen, een eigen tuin met terras en een spectaculair uitzicht. Uiteraard inbegrepen: snelle internetverbinding en geschikte ruimtes om te kunnen werken.

Lees meer...

Het is u vast niet ontgaan, dat het jubileumseizoen van 'Wie is de Mol?' zich in 2020 in Toscane afspeelt. 

Het avontuur begint in Val d'Orcia, een streek in Midden-Italië. Een heuvellandschap ten zuiden van Siena, met op de toppen pittoreske dorpjes, Middeleeuwse kastelen, uitgestrekte wijngaarden en cipressen maken het een geliefd landschap voor beroemde kunstenaars. 

Mijn Hemel heeft de mooiste plekjes in Toscane voor u op een rijtje gezet en een selectie voor u gemaakt van deze schitterende locaties en vakantiewoningen die u bij Mijn Hemel kunt boeken.

Lees meer...

Het Gardameer is het grootste meer van Italië. Met diepblauw water, gezellige stadjes en dorpen en mooie natuur, is dit een heerlijke vakantieplek. Wij zijn zelf verliefd op de zuid-west zijde van het meer, waar de plaatsen Sirmione, Peschiera, Salò en Desenzano onze favorieten zijn. Ook de mooie stad Verona is zeker een bezoek waard.

Veilig op reis met de auto? Vanuit Nederland is het gemiddeld 1.150 km richting het Gardameer. Overweegt u om te vliegen? Transavia biedt een vliegroute aan van Amsterdam Schiphol naar Verona, de vluchttijd is 1 uur en 40 minuten.

Voor de meest actuele informatie over Italië, vakantie en COVID-19 kunt u de volgende pagina raadplegen: https://www.mijn-hemel.nl/nl/mijn-hemel-covid-19 

Lees meer...

Wij staan in deze soms onwerkelijke realiteit, graag stil bij onze versie op de 3 R's: Rust, Ruimte & Relaxen. Juist nu kunt u zich oriënteren op een vakantie naar Italië, voor als het straks weer mogelijk is! Heeft u ook behoefte aan Rust, Ruimte en Relaxen..?

Wij kunnen ons geen betere streek voorstellen waar de rust, ruimte en ontspanning samenkomen als Umbrië, het "groene hart van Italië". De mooiste vakantieadressen in deze centrale, groene streek zetten we voor u op een rij. 

 

Lees meer...